Izvor: TELEGRAF
01.10.2023 u 13:54
0

IZNELI GA NA NOSILIMA: Jeziv pad džokeja na beogradskom hipodromu (VIDEO)

Jeziva situacija viđena je na beogradskom hipodromu, gde je tokom trke konj zbacio, a potom i pao preko džokeja.

Na beogradskom hipodromu se okom dana održava 6. trkački dan, pod okriljem Srpskog galopskog saveza, a okom prve trke, viđena je prilično jeziva situacija.

ZASTRAŠUJUĆI MOMENAT NA AZIJSKIM IGRAMA: Takmičaru ispalo kladivo, sudiji koji je bio blizu mreže slomljena noga! (VIDEO)

Naime, konj po imenu „Kalson“, zbacio je svog džokeja, Milana Nikolića, a potom i pao preko njega. Pukom srećom i brzom reakcijom, ostali trkači su uspeli da izbegnu Nikolića koji je ostao na zemlji.

Reagovala je i hitna pomoć, koja je Nikolića iznela na nosilima, a sada se pojavio i snimak jezivog pada, koji možete videti ispod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter