Izvor: TELEGRAF
01.10.2023 u 12:28
0

ZASTRAŠUJUĆI MOMENAT NA AZIJSKIM IGRAMA: Takmičaru ispalo kladivo, sudiji koji je bio blizu mreže slomljena noga! (VIDEO)

Azijske igre su uveliko u toku i već smo bili svedoci jednom skandalu. Bura oko strelaca Severne Koreje se nije ni stišala već se dogodio i drugi.

Takmičar iz Kuvajta u bacanju kladiva Ali Zankavi je bio na „potezu“. Kladivo mu je ispalo iz ruku i pogodilo mrežu koja štiti ljude upravo od mogućih povreda.

I pored toga to nije bilo dovoljno jer je sudija bio vrlo blizu mreži i prema dostupnim informacijama njemu je slomljena noga, ali je van životne opasnosti.

OVO JE TRENUTAK STRAVIČNOG SUDARA: Fudbaler Ajaksa nogom u glavu udario golmana – lekari mu se bore za život (VIDEO)

Kuvajćanin je odmah prišao arbitru, stegao mu butinu kako bi zastavio krvarenje do dolaska prve pomoći. On je kasnije bio uznemiren i nije mogao da se koncetriše na takmičenje.

Situacija koja može poslužiti kao primer u nekim budućim okolnostima se ipak završila dobro po sudiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter