Izvor: KURIR
01.10.2023 u 11:49
1

OBEŠENI SRBI, GROBLJE I TENK! Skandalozna provokacija navijača KK Trepča! (FOTO)

Veliki skandal desio se na Kosovu i Metohiji, a u centru pažnje bili su navijači Trepče.

Navijači KK Trepča, iz lažne i nepriznate tvorevine tzv. Kosovo nameravali su da na utakmici protiv Sigala iz Prištine istaknu skandalozan transparent koji veliča pogibiju Srba u Banjskoj prošle nedelje.

Na morbidnom transparentu nalazili su se obešeni Srbi, pravoslavno groblje, ali i tenk iz kojeg kulja dim nalik na mapu Srbije, kao i poruka:

– Koliko god puta priđete Kosovu, toliko grobova ćete sebi da iskopate.

DONČIĆU, JEL SMEŠ NA BASKET? Modrić oduševio sjajnim potezom, ovo su svi čekali! (VIDEO)

Policija tzv. Kosova je reagovala i uklonila sporan transparent, ali su se fotografije istog pojavile na društvenim mrežama. Ovim povodom oglasio se Aleksandar Arsenijević iz „Srpskog opstanka“ koji se zapitao da li će ovaj slučaj dobiti nastavak i hoće li neko biti sankcionisan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OBEŠENI SRBI, GROBLJE I TENK! Skandalozna provokacija navijača KK Trepča! (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter