Izvor: Alo.rs
01.10.2023 u 10:53
0

„TO JE TAKO JEDNOSTAVNO“: Teniska legenda objasnila zbog čega je Novak najbolji

Odmara Novak Đoković, bio je u Rimu na golfu, koristi priliku da se vidi sa porodicom i prijateljima, kao i da radi neke stvari za koje nema vremena dok ima obaveze na Turu.

KUCNUO JE ČAS: Direktora Australijan Opena pitali da li će se stadion zvati „Novak Đoković“, ovo je odgovor!

I dok on ima vremena za razne aktivnosti, svi pričaju o njegovoj dominaciji na Turu, na kojem dominira i sa punih 36 godina.

Aktivni igrači, bivši, legende belog sporta, utrkuju se ko će više da govori o eri Novaka Đokovića u kojoj imamo privilegiju da živimo.

Nije tajna da Marion Bartoli, bivša francuska teniserka, obožava Noleta i da ne propušta nikada priliku da ga pohvali.

Tako je bilo i u poslednjoj izjavi koju je dala, a u kojoj je istakla da ne mogu da se porede Novak Đoković i Karlos Alkaraz.

– Jedan je osvojio tri grend slem titule ove sezone, drugi je osvojio jednu. Jedan je igrao četiri grend slem finala, drugi jedno. To je tako jednostavno. Mislim da moramo da gledamo šire kako svi prolaze kroz sezonu – rekla je Bartoli.

Ona je dodala:

– Za sada, Novak sve radi bolje. To ne znači da se stvari neće promeniti, naravno. Očigledno je da je Novak bliži kraju karijere nego početku, ali način na koji je igrao ovu sezonu, njegova mentalna snaga i sposobnost oporavka… To ga čini izvanrednim. Ne mislim da mnogo ljudi može da tvrdi da ima istu mentalnu čvrstinu kao on.  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter