Izvor: TELEGRAF
28.09.2023 u 19:31
0

KUCNUO JE ČAS: Direktora Australijan Opena pitali da li će se stadion zvati „Novak Đoković“, ovo je odgovor!

Kreg Tajli, direktor Australijan Opena, rekao je da bi davanje imena "Novak Đoković" jednom od stadiona u Melburnu bilo nešto za šta bi se založio.

Novak je uspeo čak 10 puta da trijumfuje na tom Grend slemu, što ga zasigurno čini jednom od najvećih legendi tog turnira.

Vi ste drugi čovek koji me je to danas pitao. Odluka i imenovanje stadiona nisu moja ili odluka Tenis Australije. Dosta ljudi to ne razume. Za razliku od Vimbldona, Rolan Garosa i US Opena, koji poseduju sve što se nalazi u njihovim kompleksima, naše zgrade poseduje Vlada Viktorije i mi ih iznajmljujemo. Ne posedujemo ih i oni investiraju u njih – kazao je Tajli za podkast „Rok en Rol Tenis“.

Oni, iz teniske federacije, žele da učine nešto po tom pitanju.

SRAMAN POTEZ CRNOGORSKOG ANALITIČARA: Filipović traži doživotnu suspenziju za Đokovića zbog objave o nastradalim Srbima!

Negde u septembru ili decembru se mi useljavamo, odrađujemo sve što se samog događaja tiče i negde do sredine februara se ponovo iselimo. Onda se tu održavaju koncerti i ostale manifestacije. Tada ni ne vidite stadione i terene. Želimo da imamo nešto naše, jer bi u tom slučaju imali prostora za više teniskih aktivnosti tokom godine – naveo je Tajli, a onda i prokomentarisao i eventualni momenat u kojem bi se desilo da Đoković ima stadion koji je dobio ime po njemu.

– Da, vlasti rade dobar posao kako bi se infrastruktura sinhronizovala, to je veličanstveno. Davanje imena areni bi bila kombinacija koja bi mogla da se dogodi. Svakako bih bio za to da se takva čast ukaže Novaku na neki način, za neverovatna dostignuća u Australiji – zaključio je Tajli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter