Izvor: Informer
28.09.2023 u 20:34
24

ŠIPTARSKOM LUDILU NEMA KRAJA: UDARILI NA NOLETA jer SE POMOLIO ZA DUŠE UBIJENIH SRBA! Traže ovo!!!

Najboljeg tenisera sveta napalo je i Ministarstvo spoljnih poslova lažne države Kosovo.

Nema kraja šiptarskom ludilu! Zbog objave Novaka Đokovića na Instagram profilu, na kojoj se vide građani ispred Hrama Svetog Save dok odaju počast ubijenim Srbima na Kosovu i Metohiji, mnogi su se obrušili na našeg asa. Fotografija na kojoj se vidi poruka „Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli“ očigledno je opasno zasmetala bolesnim mozgovima, koji su sada otišli korak dalje!

Posle niza uvreda koje su stigle od Šiptara, ali i medija u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, večeras se na zvaničnom Tviter nalogu oglasilo i Ministarstvo spoljnih poslova lažne države Kosovo. Ni manje, ni više, oni su se direktno objavili proizvođaču sportske opreme „Lakost“, koji je upravo i Noletov sponzor.

U poruci traže od čuvenog francuskog brenda da raskine ugovor i prekine svaku saradnju sa Noletom, zato što je on navodno „veličao terorizam i ubistvo kosovskog policajca Afrima Bunjakua“.

„Lakost, Afrim Bunjaku je bio muž, otac i predani sluga svojoj zemlji i njenim građanima. On je ubijen u gnusnom terorističkom napadu, koji su osudile Sjedinjene Američke Države i Evropska unija. Osoba koju sponzorišete, Đoković, upravo je proslavio te teroriste pred svojih 13,9 miliona pratilaca“, navodi se u poruci Ministarstva spoljnih poslova lažne države Kosovo na Tviteru.

I to nije sve. Šiptari u svom ludilu idu toliko daleko da od „Lakosta“ zahtevaju da se zapita da li želi da „veliča terorizam“.

„Ovaj teroristički napad predstavlja akt agresije na suverenitet, teritorijalni integritet i nacionalnu bezbednost Kosova. Nećemo tolerisati napade na Kosovo i pravo na postojanje. Sigurno ne želite da se vaš brend od milijardu dolara povezuje sa veličanjem terorizma?“, zaključuje se u sramnoj objavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

24 thoughts on “ŠIPTARSKOM LUDILU NEMA KRAJA: UDARILI NA NOLETA jer SE POMOLIO ZA DUŠE UBIJENIH SRBA! Traže ovo!!!”

  1. Нове само напред знаш ти како треба приказао си само истину али она зликовцима увек смета Србија и Срби.

    13
    2
    Odgovori
  2. Podrzavam Noleta i ma sta albanci pisali ne moze nas razuveriti da nisu oni teroristi koji decenijama muce srpski narod.Zao mi je albanskog policajca, ali za nase zrtve me boli i srce i dus.Albanci imaju rezervnu drzavu, a Srbi jednu jedinu.Hepi ovo nece izbrisati istine radi. Nas nole je pravednik.

    13
    2
    Odgovori
  3. Siptari mogu samo da popuse ku*ac Djokovicu ali prije nego mu popuse ku*ac moraju oprati usta sa solnom kiselinom koja ce da ubije sve zarazne bakterije da nebi zarazili ku*ac Djokovicu.

    7
    3
    Odgovori
  4. Sta oni umisljaju ko su oni ? Oni su samo jedna narko druzina koja traje dok EU i Amerika imaju potrebbe za njima … ali stvari se odvijaju mnogo brze nego sto se predvidja …

    7
    0
    Odgovori
  5. Dali će lakost nešto preduzeti zbog toga što neki šarplaninci nose njihove proizvode a zna se da su svojim rukama klali i mučili srpske građane,što su živim ljudima vadili organe i prodavali zapadnim degenericima koji sebe naživotu doktori, humanista i sl…oni koji i danas tuku i upućivanju, bodu noževima dečake i mladiće po kosovskoMetohije kim selima i gradovima.,dali će iko nešto preduže ti, da u eu u 21 .veku narod srpski živi pod terorom u strahu za život svojih i sebe……

    5
    0
    Odgovori
  6. Vi ste pravi nacionalisti ja znam da nećete ovo objaviti ali sam vas pogodio u tačku jer imate veliku mržnju prema Albancima na ne šiptarima kako ih vi zovete sram da vas bude vama iz redakcije

    2
    7
    Odgovori
    • Pa oni sami sebe tako zovu i to Šćiptar i ko to nezna da se ne meša u to.Molim lepo.A zemlja je Srpska na Balkanu,a ne na Kavkazu,odakle su došli u 11. veku.

      3
      1
      Odgovori
    • Ma obožavam zvalave, smrdljivi, lazljive, podmuklo lopove!!!Za vreme Tita ste bili tamo gde vam je mesto!Unositi ste nam ugalj i radili ono što vam pripada, najprljavije poslove

      2
      1
      Odgovori
  7. Svevsto je napisao,Nole,na mestu je,obicaj je ispostovao,to nisu teroristi,to su ljudi koji su izasli da brane komsije od Kurtijevog svakodnevnog terora,i koje su ubili na najsuroviji nacin,sad im i Novak kriv,dokle vise,sta reci kad oni od toga prave problem,onda znate kako je Srbima ziveci sa njima

    1
    1
    Odgovori
  8. Šiptari ili Šćipetari kako oni sami sebe zovu i to nije nikakva uvreda već istina,mogu samo da laju na Srpske karavane,ali karavani prolaze i vratiće se opet na Kosovo i Metohiju kad tad.Onda će se znati ko je ko i čije je šta.Ako si kupio kuću u nekoj državi to ne znači da si kupio i državu.Njihovo je na Kavkazu,a Srpsko je ovde na Balkanu.Tako je vazda bilo i tako će vazda biti.Amin.

    2
    1
    Odgovori
  9. civsa motre i civsa none od srca svim siftarima.. da ste iole vernici ne bi nam tako skrnavili Svetu zemlju sa prodajom ljudi, droge, organa ubijanjima i ostalim izivljavanjima i gadostima. bubasvabe jedne .. treba uraditi dezinsekciju Svete Srpske zemlje protiv vas kako ste sve ogadili jadnici!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter