Izvor: Informer
28.09.2023 u 21:20
0

PARTIZANOV BUDŽET NAJVEĆI U ISTORIJI: Mijailović najavio nova POJAČANJA

Predsednik crno-belih potvrdio da su prodate tačno 16.124 sezonske ulaznice.

Sednica Upravnog odbora Košarkaškog kluba Partizan održana je danas, posle čega se oglasio Ostoja Mijailović i izneo nekoliko zanimljivih podataka!

Prvi čovek aktuelnog šampiona ABA lige otkrio je koliki će budžet biti naredne sezone, ko su novi članovi rukovodstva, koliki je bio prihod, a koliki rashod minule sezone, kao i o planovima za otplatu preostalog duga za porez.

ŠIPTARSKOM LUDILU NEMA KRAJA: UDARILI NA NOLETA jer SE POMOLIO ZA DUŠE UBIJENIH SRBA! Traže ovo!!!

S obzirom da navijače najviše zanima da li će ekipa biti dodatno pojačana, predsednik je potvrdio da će uskoro stići najmanje još jedan novajlija.

– Završili smo sa prodajom sezonskih karata, ponovo smo pomerili granice. Prodate su 16.124 ulaznice i mislim da je to rekord na nivou Evrope. Klub je od toga zaradio 690 miliona dinara, a taj novac se već nalazi na našem računu. Ovo je velika finansijska injekcija za Partizan, na tome treba da se zasniva naša budućnost. Hvala navijačima, premašili su sva očekivanja. Ostavili smo samo kontigent za dnevne karte. Moram i da uputim izvinjenje onima koji su imali problema prilikom kupovine, jer smo morali da promenimo tiketing provajdera – rekao je Mijailović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter