Izvor: Alo
13.04.2024 u 11:16
0

NAVIJAČI PARTIZANA UZBURKALI ATMOSFERU: Imali su šta da kažu

Navijači Partizana su radrmali sve transparentom na utakmici protiv Valensije. Ovaj incident, koji su preneli i hrvatski mediji, izazvao je burne reakcije.

Tokom prvog poluvremena meča, na tribini gde su najvatreniji navijači, osvanuo je transparent sa porukom koja je izazvala kontroverzu.

Poruka je, između ostalog, bila upućena i hrvatskim košarkaškim legendama, Dini Rađi i Toniju Kukoču, što je izazvalo nezadovoljstvo i reakciju drugih gledalaca.

– Klub pripada onima što za njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. A mi se nikada nećemo praviti fini prema ustašama što beže sa postolja u Atini.

Jutarnji list je objavio celo saopštenje pod naslovom „Partizan se oglasio nakon sramnog vređanja hrvatskih košarkaških legendi u Beogradu“.

JOVIĆ PREPUN SAMOPOUZDANJA Otkrio kako mu je igranje za Srbiju pomoglo
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter