Izvor: Kurir
14.04.2024 u 08:13
0

LANSIRANE RAKETE, KOŠARKAŠI „ZAGLAVLJENI“ U IZRAELU: Utakmica između Makabija i Beskonije POD ZNAKOM PITANJA

Utakmica plej-ina Evrolige između Makabija i Baskonije, koja je zakazana za utorak u Beogradu, nalazi se pod znakom pitanja zbog aktuelnih dešavanja u Izraelu.

Nakon napada Irana Izrael je zatvorio vazdušni prostor i pitanje je da li će košarkaši Makabija moći da napuste zemlju i dođu u glavni grad Srbije da odigraju meč.

Tim „Ponosa Izraela“ u ovom trenutku je u Tel-Avivu, gde je u svojoj dvorani igrao meč domaćeg prvenstva protiv Hapoel Holona i ona je počela u 18.50 prema vremenu u Srbiji. Nedugo nakon što je završena, stigla je informacija da je Iran pokrenuo napad dronovima na Izrael, a Izrael je najavio da će od pola sata posle ponoći po lokalnom vremenu zatvoriti vazdušni prostor nad svojom zemljom.

U ovom trenutku nema informacija kada će letovi biti nastavljeni, a vazdušne vlasti poručile su da će naknadno objaviti sve nove informacije. Pod uslovom da košarkaši do tada ne napuste svoju zemlju i krenu za Beograd, biće logično postaviti pitanje da li će moći da dođu u Srbiju na vreme za početak plej-ina.

Podsetimo, Makabi je gotovo celu sezonu u Evroligi kao domaćin igrao u Beogradu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter