Izvor: Kurir.rs
29.09.2023 u 11:18
0

DONČIĆU, JEL SMEŠ NA BASKET? Modrić oduševio sjajnim potezom, ovo su svi čekali! (VIDEO)

O tome kakav je Luka Modrić fudbaler ne treba trošiti reči, a sada je hrvatski as uzeo košarkašku loptu u ruke i pokazao da se fenomenalno snalazi i na parketu.

Naime, 38-godišnji vezista otkrio je da poseduje još jedan talenat, te je nakon par pogođenih šuteva na duel izazvao Luku Dončića.

Ovaj video se ubro proširio društvenim mrežama, dok je isti podelio i Dalas, NBA klub čiji dres nosi proslavljeni Slovenac.

Luka Modrić prolazi kroz izuzetno težak period u karijeri.

U porazu u gradskom derbiju od Atletiko Madrida (3:1) Modrić je tek drugi put ove sezone bio starter i nije se proslavio. Prema mišljenju fudbalske javnosti u Španiji bio je jedan od najgorih aktera madridskog derbija. Odigrao je jako loše i trener Karlo Anćeloti ga je na poluvremenu ostavio na klupi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter