Izvor: Alo.rs
11.04.2024 u 12:52
0

POGINUO MLADI FUDBALER: Velika tragedija potresla Nemačku

U Nemačkoj je u saobraćajnoj nesreći poginuo 22-godišnji Lukas Mozer, fudbaler Union Nojkirhena. Incident se dogodio prošlog četvrtka, kada su se dva vozila sudarila na jednoj raskrsnici kod Hejligenberga.

Povodom užasnog događaja, saopštenjem se oglasio njegov klub:

– Svi smo potpuno zatečeni time da je naš dragi saigrač i prijatelj Lukas Mozer tako brutalno otišao iz naše sredine. „Luki“ je bio pravi uzor kako na terenu, tako i van njega, predstavljajući povezanost, ambicioznost, zabavu i apsolutnu pouzdanost. Bilo da je bio snažan timski igrač, posvećeni mladi trener ili vrhunski organizator raznih izleta i događaja, na njega se uvek moglo osloniti. – istakli su iz kluba i dodali:

– Još uvek ne možemo da poverujemo u ovaj bolan gubitak i teško pronalazimo prave reči. Pre svega, porodici, ali i svim prijateljima i poznanicima izražavamo iskreno saučešće! Počivaj u miru i hvala za sve, Luki! Uvek ćemo te nositi u častan sećanju! Beskrajno nam nedostaješ.

Sahrana će da bude održana u subotu, neposredno pred sledeću utakmicu Union Nojkirhena:

– To će biti veliki izazov – rekao je trener Maks Gšajder za „Ligaportal“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter