Izvor: Alo.rs
11.04.2024 u 11:49
0

SJAJNA IZJAVA NIKOLE JOKIĆA: Čuveni košarakaš održao Amerikancima LEKCIJU SKROMNOSTI

Sjajna izjava srpskog centra.

Nikola Jokić je u četvrtak u jutarnjim časovima oduševio čitav svet tako što je pružio još jednu neverovatnu partiju u NBA ligi.

JOKIĆ OSTAVIO TRAG U NBA-u OPET – Postigao 41 poen

I dok mnogi smatraju da bi on trebalo da osvoji MVP nagradu u tekućoj sezoni, popularni Džoker je dao veoma zanimljivu izjavu na tu temu, može se reći i šmekersku:

– Ta priča o MVP trofeju izmiče kontroli. Mislim da igram dobru košarku… Mislim da još nekoliko igrača zaslužuje tu nagradu – rekao je Jokić, koji je Amerikancima održao lekciju iz fer-pleja i skromnosti.

Bilo je reči i o utakmici Denvera i Minesote:

– Mislim da su oni stvarno, stvarno dobar tim, i da su odlično vođeni. Igraju akcije na pravi način i imaju oštrinu. Ali našli smo način. Mislim da je odbrana u četvrtoj četvrtini je bilo neverovatna, i zato smo dobili utakmicu. Druga postava nam je na neki način pokazala kako se to radi sa energijom, i oni su nas vodili, a mi smo samo nastavili istim putem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter