Izvor: KURIR
29.04.2024 u 07:39
0

JEDAN ČOVEK JE ZNAO ŠTA ĆE JOKIĆ POSTATI: Na Vidovdan 2015. prorekao sudbinu Nikoli, sada ga svi pitaju – KAKO?!

Nikola Jokić je stigao "na mala vrata" u NBA ligu i tada niko nije mogao da veruje da će postati ono što je danas.

Ipak, jedan navijač je verovao u njega, kada ni Miško Ražnatović, a verovatno ni Jokićeva porodica nisu znali da će biti najbolji na svetu.

Srpski košarkaš Nikola Jokić na putu je da treći put u karijeri osvoji MVP priznanje, po čemu bi ušao u odabrano društvo. Više su osvajali samo Karim Abdul-Džabar (6), Bil Rasel i Majkl Džordan (5), Vilt Čemberlen i Lebron Džejms (4), a s obzirom na to da Jokić ima samo 29 godina, i dalje postoji teorijska šansa da će to uspeti!

BOKS SE VRATIO NA VELIKA VRATA U SRBIJU Aleksandar Vučić čestitao našim borcima na velikom uspehu

 

A, da li je to iko očekivao? Jokić je relativno kasno počeo da se bavi košarkom, imao je problema sa kilažom, a potom je kao tek 41. pik izabran na NBA draftu. Njegov agent Miško Ražnatović otvoreno je priznao da je verovao u Jokića, ali da nije mogao ni da pomisli da će postati toliko dominantan, istog stava bio je i njegov prvi trener Dejan Milojević, dok se ni u Denveru nisu baš busali u grudi otvoreno priznavši da su imali sreće. Međutim, postoji jedna osoba koja je verovala…

U pitanju je jedan navijač Nagetsa koji je na svom Tviteru, sada već davnog 28. juna 2015. godine najavio Jokića kao „sledeću veliku stvar u NBA“. Bilo je to na Vidovdan pre devet godina, nakon što je saopšteno da Jokić dolazi u NBA ligu. Izabran je 2014. godine kao 41. pik, a nakon još jedne uspešne sezone u Megi odlučio je da se bori u Denveru za mesto u rosteru. I dok su svi „tipovali“ da Jokić zbog svojih očiglednih atletskih nedostataka ne može da se nosi sa mnogo moćnijim igračima u NBA, navijač je imao viziju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter