Izvor: Kurir
11.04.2024 u 08:45
0

JOKIĆ OSTAVIO TRAG U NBA-u OPET – Postigao 41 poen

Čudesna partija Jokića u najvažnijem meču sezone...

Košarkaš Denvera Nikola Jokić je ponovo zablistao protiv Minesote.

Nagetsi su savladali ekipu Minesote 116:107, a apsolutni junak ove izuzetno značajne pobede tima iz Kolorada bio je maestralni srpski košarkaš Nikola Jokić.

Ovim uspehom je košarkaš pokazao kako se to radi. On je u ovom meču prestigao poznatog Vilta Čemberlena.

DRAMATIČAN VAPAJ BIVŠE NBA ZVEZDE ZALEDIO SVET: Znam da mi nije mnogo ostalo – UMREĆU ako ne dobijem novi bubreg!

Postigao je čak 41 poen i zabeležio 11 skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte.

Velika borba na terenu vodila se od samog starta. Gosti su pružili sjajan otpor aktuelnom šampionu, posebno u prvom poluvremenu koje su rešili u svoju korist 49:52. Nagetsi su u finišu treće deonice uspeli da naprave preokret 80:83. U odlučujućih 12 minuta viđena je potpuna dominacija domaćeg tima. Denver je ubacio u brzinu, Jokić je se poigravao sa protivničkom odbranom i Nagetsi su uspeli da se odlepe. Na tri minuta pre kraja uspeli su da dođu do dvocifrenog plusa i bilo je jasno da će zabeležiti trijumf na ovom meču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter