Izvor: Kurir
11.04.2024 u 10:15
0

JOKIĆ NASMEJAO SVE PRISUTNE NA UTAKMICI: Počeo da se ponaša kao malo dete

Harizmatični Somborac izmamio je osmeh ljubiteljima košarke širom sveta...

Jedna scena sa utakmice Denver – Minesota svima je zapala za oko i postala je viralna na društvenim mrežama.

Denver je u derbiju Zapada zabeležio pobedu protiv Minesote, a ovaj sjajan meč obeležio je srpski košarkaš Nikola Jokić. Maestralni Nikola Jokić je bio sila na terenu sa neverovatnih 41 poena i 11 skokova i 7 asistencija. Pokazao je da je dobro raspoložen i da će ovo biti njegovo veče. Pre nego što je sudija bacio loptu, Jokić je pružio gledaocima predstavu pravu.

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Simeone hteo da se bije usred meča – NASRNUO na direktora Borusije i počeo da ga gura, evo šta se desilo!

Skakutao je kao malo dete i sa nestrpljenjem čekao da sudija baci loptu u vis. Arbitar ga je gledao u čudu, a rival Rudi Gober je nakon Nikolinog komičnog poteza prasnuo u smeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter