Izvor: BSC Happy
29.09.2023 u 10:47
0

PRVI DOBITNIK JE FEDERER: Masters u Šangaju ustanovio je novu nagradu, mnogi teniseri će želeti da budu laureati

Organizatori mastersa u Šangaju su odlučili da uvedu novu međunarodnu nagradu. Prva u istoriji će biti dodeljena Rodžeru Federeru tokom mastersa u Kini i to na turniru koji je osvojio dva puta.

Organizatori će mu uručiti nagradu „Ikone sporta“, a u saopštenju su pojasnili da je Švajcarac za njih više od običnog sportiste za ovaj grad.

ŠPANCI NISU ŠTEDELI LUKU JOVIĆA: Izgubljen je, u Milan su ga doveli zato što su morali!

„Na osnovu našeg dugog prijateljstva sa Rodžerom i njegovim Timom 8, njegovom menadžerskom kompanijom, verujemo zajedno sa navijačima u Šangaju da je Rodžer bio više od običnog sportiste za naš grad. Zato smo sa Juss Sports grupom ustanovili prvo međunaradno priznanje ‘Ikona sporta’ koje ćemo dodeliti Federeru“, poručio je Luevano.

Federer je u Šangaju osvojio i Završni masters dva puta (2006. i 2007. godine) u periodu kad se održavao u ovom gradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter