Izvor: Alo
09.09.2021 u 08:36
0

RUKOMETAŠICE OSTALE BEZ KAPITENA

Katarina Krpež Šlezak rešila je da završi karijeru u reprezentaciji.

Kako je navela u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk, odluku je donela kako bi se posvetia porodici.

PROČITAJTE JOŠ: NEOČEKIVAN RIVAL: Odbojkaši ipak neće igrati sa Rusima

– Vremena se menjaju, a prijateljstva ostaju. Posle dugog razmišljanja odlučila sam da završim moju reprezentativnu karijeru. Jako je teško odlučiti se za takvu odluku, teška srca sam odlučila da je kraj… Glavni razlog je moje zdravlje i moja porodica. Vreme brzo prolazi i želim da se više posvetim ćerkici. Zato smatram da je pravi trenutak i da je vreme da neke mlađe devojke dobiju svoju šansu. Sigurna sam da će svojom željom i energijom puno doneti u budućnosti – piše u objavi nekadašnjeg kapitena.

Krpež Šlezak je bila deo tima koji je Srbiji doneo srebro na Svetskom prvenstvu 2013, kao i zlato na Mediteranskim igrama iste godine.

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Španović POBEDNICA je Dijamantske lige za ovu takmičarsku godinu!

– Bila mi je čast i zadovoljstvo svih ovih godina igrati za svoju zemlju. Srećna sam što sam imala priliku da igram sa divnim devojkama, puno toga smo zajedno prošle, puno lepih trenutaka koji će mi zauvek ostati u sećanju. Srećna sam jer sam imala priliku upoznati prijatelje za ceo zivot! Iako neću igrati više za reprezentaciju, uvek ću biti verni navijač! Hvala svima koji su me uvek pratili, bodrili i navijali – napisala je Krpež Šlezak.

Ona je odigrala 145 utakmica za nacionalni tim i dala je 403 gola. Trenutno nastupa za rukometni klub Krim iz Ljubljane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter