Izvor: HappyBSC
22.02.2022 u 10:05
0

RUSKA KLIZAČICA POSLALA PORUKU SVETU: Oglasila se nakon DOPING SKANDALA na Zimskim olimpijskim igrama

Kamila Valieva oglasila se u ponedeljak na društvenim mrežama i poslala poruku celom svetu.

Naime, ona se zahvalila svojim trenerima i navijačima na podršci nakon njenih prvih Zimskih olimpijskih igara — one koja je bila obavijena kontroverzama dok se 15-godišnjakinja uplela u doping skandal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Valieva je počela zahvaljivanjem svojim trenerima, uključujući Eteri Tutberidze i Daniila Gleikhengauza.

„Vi ste apsolutni majstori u onome što radite! Ne samo da trenirate, već i učite kako da savladate sebe, što pomaže ne samo u sportu, već i u životu“, napisala je Valieva uz fotografiju sebe i svojih trenera na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

„Sa vama pored sebe, osećam se zaštićeno i sposobno da prevaziđem bilo kakve iskušenja. Hvala vam što ste mi pomogli da budem jaka“, dodala je ona.

Njena poruka je potpisana nizom zahvalnica na raznim jezicima.

U posebnoj poruci upućenoj svojim fanovima, Valieva je napisala na ruskom i engleskom: „Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene tokom ovog teškog perioda: koji su bili uz mene i nisu mi dozvolili da izgubim duh, koji su mi slali poruke podrške. , koji je samo mislio na mene, koji se molio, koji je verovao u mene i u mene. Hvala vam, navijači, moja porodica i prijatelji, moji treneri, ceo tim ROC-a, moja zemlja i ljudi iz celog sveta. HVALA SVIMA!!!! ZAUVEK SAM ZAHVALNA!!!! Ovo ću uvek pamtiti, biti vam zahvalan i klizati za vas“.

Valieva se u petak vratila u Moskvu sa još nerešenim slučajem dopinga, pošto je Sud za sportsku arbitražu (CAS) odobrio učešće u prošlonedeljnom ženskom pojedinačnom takmičenju u umetničkom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama.

Završila je četvrta u toj disciplini, ostavljajući led u suzama nakon pada i posrtanja tokom skokova u svojoj rutini, uprkos tome što je prethodno bila favorit za osvajanje zlata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter