Izvor: RTS
21.12.2020 u 10:08
0

SEDMOSTRUKI ŠAMPION SVETA: Hamilton SPORTISTA godine u BRITANIJI

Vozač Formule 1, sedmostruki šampion sveta Luis Hamilton, proglašen je za Bi-Bi-Sijevu sportsku ličnost godine u Velikoj Britaniji. Ovo je Hamiltonu drugi put da se našao na čelu liste najboljih sportista na ovom izboru.

Hamilton (35) je u finalnom delu izbora za sportistu godine pobedio kapitena fudbalskog kluba ““Liverpul““ Džordana Hendersona i džokeja Holija Dojla.

Henderson je tako završio na drugom, a Dojl na trećem mestu najistaknutijih sportista godine u Britaniji, preneo je Rojters.

PROČITAJTE JOŠ

KRIZNI ŠTAB ZASEDA DANAS: Očekuje se da mere budu blaže, a OVO je mogući scenario

ANA BRNABIĆ O VAZDUHU: Beograd nije jedan od najzagađenijih gradova

DANAS POČINJE ZIMA: Na nebu se očekuje fenomen, a isti takav tek za 60 godina

Luisa Hamiltona je i 2014. godine britanski javni servis proglasio za sportsku ličnost godine.

Hamilton je u ovogodišnjem šampionatu Formule 1 za volanom Mercedesa odneo četvrtu uzastopnu titulu, a ukupno sedmu u bogatoj karijeri.

Tako se Hamilton izjednačio sa legendarnim nemačkim vozačem Mihaelom Šumaherom, koji je prethodno držao rekord sa osvojenih sedam titula.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter