Izvor: Tanjug
28.06.2021 u 22:10
0

SELFI SA PREDSEDNIKOM! Vučić košarkašicama: Igrale ste fantastično i mnogo hvala na svemu što ste uradile za Srbiju (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras na svoja dva naloga na Istagramu čestitke košarkašicama Srbije, prvakinjama Evrope, kao i fotografije sa njima na prijemu.

NAJVAŽNIJE: 

DETALJI HAPŠENJA IZETBEGOVIĆA: U „Ćirilici“ otkrivena prava istina događaja na sarajevskom aerodromu!

BEOGRAD POZDRAVIO VIDOVDANSKE ŠAMPIONKE! Luda žurka na balkonu: Čast nam je što predstavljamo Srbiju! (VIDEO)

NAJVEĆE PRIZNANJE GRADA: Premijerki Brnabić uručena Vidovdanska nagrada u Kruševcu

DAČIĆ IZ BRISELA: Spremni smo na kompromise, ali ne USLOVLJAVANJA!

ŠPANCI SPAKOVALI HRVATIMA PET KOMADA! „Šahovničari“ idu kući, kakav spektakl u Kopenhagenu!

„Veliko hvala! Želim da vam čestitam i ne moram da vam pričam koliko ste celu Srbiju obradovale. Igrale ste fantastičnu košarku i mnogo hvala na svemu što ste uradile za našu zemlju i što ste trofej na Vidovdan donele u Srbiju. Pobeđujte što je moguće više i donosite radost našem narodu i svim našim građanima. Ponosni smo i srećni! Živela Srbija!“, napisao je Vučić na Instagram nalogu budućnostsrbije.av.

„Mnogo vam hvala na svemu što ste uradile za naš narod i što ste za Vidovdan donele trofej. Celu Srbiju ste obradovali, ponosni smo na vas!“, napisao je predsednik Srbije na nalogu avucic.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter