Izvor: Novosti
07.08.2021 u 16:40
0

SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Nemica suspendovana zbog nasilja nad konjem (VIDEO)

Nemica Kim Rajzner, trener i član olimpijskog tima u Tokiju, suspendovana je nakon što su je kamere snimile kako udara konja koji nije hteo da sluša naređenja, tokom ženskog takmičenja u modernom petoboju.

VAŽNO:

DARIJA KISIĆ: Ministartstvo za rad kontinuirano radi na poboljšanju uslova rada zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite!

ŠLEM KAO DOKAZ: Rudarke nisu prevarene -OVAKO iskazale veliko poštovanje Vučiću! (FOTO)

EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NIKOLA CEROVAC: Moramo gajiti kulturu sećanja naspram kulture zaborava, naše pamćenje o „Oluji“ ne sme biti kratkovido

Utvrđeno je nakon pregleda snimka kako se Rajznerova naginje nad ogradom kako bi udarila konja, koji je odbio da preskače prepreke.

Taj potez je koštao takmičarku Aniku Šloj prilike da se domogne zlatne medalje.

Međunarodna organizacija modernog petoboja navela je da je pregledala snimak na kojem “deluje da Rajzner udara konja pesnicom”, kao i da su njene akcije “suprotne pravilima”

Suspenzija za Rajzner odnosi se samo za ostatak Olimpijskih igara, koje se završavaju u nedelju. Šlojeva je takođe bila predmet osuda na društvenim mrežama jer je, prema tvrdnjama kritičara, često koristila šibu.

PROČITAJTE JOŠ:

SAMO U “ IZA BRAVE“ PRVI PUT O OVIM TEMAMA: EKSLUZIVNO! Milan Milićević ispričaće svoju životnu dramu! Večeras u 21.50 Happy TV! (VIDEO)

TEŽAK ZLOČIN KOD BUJANOVCA! Komšija ubio komšiju nakon svađe-počinilac u bekstvu!

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Takmičari u modernom petoboju jašu konje sa kojima se ranije nisu susreli, a uspostavljanje poverenja sa životinjom u kratkom vremenskom roku se smatra delom takmičarskog izazova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter