Izvor: Alo.rs
10.06.2020 u 19:18
0

ŠOK U PRVOM SASTAVU SRBIJE! ČETIRI REPREZENTATIVCA ZARAŽENA KORONOM!

Četvorica odbojkaških reprezentativaca Srbije zaražena su koronavirusom, javlja portal Sport Klub. Pre nekoliko dana Aleksandar Atanasijević je obelodanio da je pozitivan na Covid 19, a posle testiranja prisustvo virusa potvrđeno je kod Marka Podraščanina, Srećka Lisinca, Dražena Luburića i trenera Igora Žakića.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ESTRADA U PANICI! KO JE SVE POZITIVAN NA KORONU NAKON SLAVLJA KOD CECE!

Vučić otkazao sve predizborne mitinge SNS!

POTRESNA ISPOVEST IZ SUBOTICE! Oduzeli im usvojeno dete zbog proceduralne greške

UŽIVO VEČNI DERBI PARTIZAN – ZVEZDA Poznati su sastavi ekipa!

Atanasijević nije na pripremama državnog tima, kao ni Lisinac, ali je poslednjih dana bio u kontaktu sa pojedinim članovima reprezentacije. Petorica zaraženih su u kućnom karantinu, dok je ostatak reprezentacije, koji je bio u kontaktu sa pozitivnima, u samoizolaciji u jednom beogradskom hotelu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter