Izvor: Tanjug
03.07.2021 u 11:03
0

SPREMNI ZA SPEKTAKL?! Evo koliko je ostalo do OLIMPIJADE!

Odložene Olimpijske igre u Tokiju počeće za tačno 20 dana, a najbolji sportisti sveta od 23. jula do 8. avgusta nadmetaće se u glavnom gradu Japana za prestižna olimpijska odličja.

VAŽNO: 

MIŠA VACIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV OTKRIO KO JE UHAPŠENI SRBIN NA GAZIMESTANU: Nećete salomiti naš duh!

VUČIĆ TEMA BROJ JEDAN U SAD! Američki mediji BRUJE: Predsednik Srbije UKRAO ŠOU i nabavio ARSENAL VAKCINA za sve!

ĐURIĆ OD DANAS I AMBASADOR KOLUMBIJE: Srbija teži da unapredi dijalog sa svim državama Latinske Amerike

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU 3. JUL: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas

DETE SE MOŽE UDAVITI ZA MANJE OD POLA MINUTA: Ovo morate da znate ukoliko idete sa mališanima na odmor!

Dvadeset dana pre početka takmičenja na najvećoj sportskoj smotri na svetu, tim Srbije za Tokio trenutno broji 83 člana.

Vizu za Tokio pokušaće da izbori i muška košarkaška reprezentacija Srbije, koja se trenutno na kvalifikacionom olimpijskom turniru u Beogradu bori za kartu koja vodi u Japan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter