Izvor: HAPPY BSC
03.03.2022 u 14:22
0

SRBIJA JE OVO ČEKALA! Sjajne vesti za Đokovića upravo su stigle

Najbolji srpski teniser Novak Đoković saznao je odlične vesti u četvrtak, jer će zbog najnovije odluke francuskih vlasti moći da igra na Mastersu u Monte Karlu i Rolan Garosu!

Naime, francuska vlada je objavila da će ukinuti propusnice za vakcinu i očekuje se da će ovo stupiti na snagu od 14. marta. To automatski znači da će Novak zaigrati u Monte Karlu od 9. do 17. aprila i RG koji je na programu od 22. maja do 5. juna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vredi pomenuti da će Đoković moći da nastupa i na Vimbldonu koji je takođe spreman da dočeka sve svoje igrače, bez obzira na to da li su vakcinisani ili ne.

S druge strane, Nole jedino ne može da igra u Sjedinjenim Američkim Državama koje su zadržale svoje pravo da zabrane nevakcinisanim osobama ulazak u zemlju. Iako se prijavio, to znači da će propustiti turnire u Indijan Velsu i Majamiju, dok je učešće na US Openu pod znakom pitanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter