Izvor: informer
29.08.2021 u 14:37
0

SRPSKI OLIMPIJAC SE RASPLAKAO PRED KAMERAMA! Nebojša briznuo u plač u Tokiju (VIDEO)

Srpski paraolimpijac Nebojša Đurić pokazao je koliko mu znači što je predstavljao svoju zemlju na Olimpijskim igrama, ali nije mogao da zaustavi suze jer se u domovinu nije vratio sa medaljom

VAŽNO: 

PALMA U PARALIJI: Vučić, Zaev i Rama kao Tito, Naser i Nehru – OTVORENI BALKAN KAO NEKADA POKRET NESVRSTANIH!

TIODOROVIĆ O POŠTOVANJU MERA: Epidemiolog otkrio za koje restrikcije se zalaže!

ŠORMAZ PROGOVORIO O IZBORIMA: Nisam za koaliciju ni posle izbora, a kamoli pre!

NAŠI SU MNOGO JAKI: Vozači Vojske Srbije osvojili su treće mesto i bronzanu medalju u finalnoj ekipnoj trci!

Nažalost Nebojša Đurić nije uspeo da se domogne medalje u Tokiju, pa je u programu RTS-a pustio suze koje su dotakle celu naciju.

Srpski sportista je u finalu bacanja kugle završio na šestom mestu. Najbolji rezultat je ostvario u prvoj seriji, kada je kuglu bacio 11,28 metara.



Ni dan nakon finala, Đurić nije mogao da se smiri i njegova emotiva reakcija dovoljno govori kako se oseća i kada je sve prenoćilo!

– Glava je htela, srce je htelo, telo jednostavno nije ispratilo te dve komponente. Jednostavno… Šta da kažem? Izvinio bih se svom treneru prvo, od srca, zatim i svojoj zemlji, što me je poslala ovde. Teško je, mnogo. Uložili smo sve, i dušu i sebe u ovo… Nadam se da će u Parizu biti bolje, da će biti to-to – rekao je Đurić.

Zlatnu medalju osvojio je Brazilac Volas Santos.

On je postavio novi svetski rekord sa prebačenih 12,63 metara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter