Izvor: Happy BSC
22.02.2022 u 14:17
0

TAJSONOVA ISPOVEST LEDI KRV U ŽILAMA: „Smrt majke je NAJBOLJA stvar koja mi se dogodila u životu“

Život Majka Tajsona je pravi primer one čuvene krilatice „preko trnja do zvezda“. Legendarni bokser preživeo je pravi pakao pre nego što je ispisao istoriju boksa i postao najmlađi šampion sveta u teškoj kategoriji.

U intervjuu za „Shay Shay Club“ Tajson je otkrio da mu je smrt majke Lorne jedna od naboljih stvari koje su mu se dogodile u životu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Znaš, jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile je to da mi je umrla majka. Ona se uvek brinula o meni kada sam bio beba. Nema šanse da bih se ikada potukao i da bih naučio da se borim da ona nije umrla“, rekao je Tajson.

Majkl je imao samo 16 godina kada je njegova majka preminula od raka, a tri godine nakon njene smrti postao je profesionalni bokser.

„Bila je draga, ali i pomalo agresivna. Nikada nije imala društveni život niti je previše radila. Nije se plašila da udari nekoga. Jako puno je pila i imala je mnogo momaka. Ponekad bi joj došao dečko, oni bi se napili, a ja bih im isekao džepove i ukrao novac“ otkrio je ranije u jednom intervjuu Tajson.

Lorna se često bavila prostitucijom, samo da bi sinu i sebi osigurala krov nad glavom. Čovek za kojeg je govorila da je Majkov biološki otac, zapravo je bio makro.

S obzirom na okruženje u kome je rastao, nije čudo što je pre nego što je napunio 13 godina završio u popravnom domu zbog krađe. Srećom, tamo je upoznao učitelja kji je u njemu video veliki sportski potecijal.

Nažalost, od prošlosti nikada nije pobegao, pa su njegovu karijeru obeležili brojni skandali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter