Izvor: Tanjug
26.08.2021 u 08:47
0

TOKIO: Još tri osobe zaražene korona virusom na Paraolimpijskim igrama!

Osoba koja je povezana sa Paraolimpijskim igrama u Tokiju (POI) hospitalizovana je zbog korona virusa, saopštio je danas organizacioni komitet, što je prvi ovakav slučaj na sportskim događaju.

Prilikom potvrđivanja hospitalizacije, organizatori su ponovili da se najveći svetski sportski događaj za osobe sa invaliditetom održava na bezbedan način.

VAŽNO:

NAJNOVIJA VEST: Napustio nas je Milan Lane Gutović, preminuo nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje

VREME DANAS: Malo toplije!

TUGA ŠIROM REGIONA: Mediji u okruženju sa pijetetom izveštavaju o smrti Laneta Gutovića

AMBASADOR SRBIJE MARKO ĐURIĆ ZA “ DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija rapidno odskače po nivou razvoja infrastrukture, ekonomiji i dobrim odnosima u regionu!

Hospitalizovana osoba nije sportista, a portparol japanskog komiteta Masanori Takaja kaže da pacijent nema ozbiljnije simptome i da je bio pozitivan na testu u ponedeljak.

Osim hospitalizovane osobe, još dva paraolimpijca su pozitivna na kovid, dodali su iz organizacionog komiteta, prenosi mediji.

Prvi kovid slučaj među paraolimpijcima zabeležen je u utorak, a još dva takmičara su bila pozitivna u sredu.

Ukupno je 15 slučajeva potvrđeno je do sad: 10 osoba koje rade po ugovorima na raznim poslovima, tri osobe su povezane sa Igrama, kao i dva takmičara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter