Izvor: HAPPY BSC
08.03.2022 u 09:46
0

TRAGEDIJA! Košarkaš Bogdan (19) UBIJEN u RATU u Ukrajini, svi plaču za ovim igračem

Bogdan Popov, 19-godišnji ukrajinski košarkaš, poginuo je u ratu u Ukrajini.

Bogdan je bio talentovan košarkaš. U juniorskoj konkurenciji prosečno je beležio 13 poena i 19 skokova i planirao je da karijeru nastavi u NCAA u Americi. Nažalost, počeo je rat i njegovi planovi pali su u vodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kao i većina njegovih sunarodnika odlučio je da uzme oružje u ruke i stane u odbranu Ukrajine. Izgubio je život u napadu Rusa na Kijevo. Detalji smrti još uvek nisu poznati.

Podsetimo, pre nekoliko dana stradali su fudbaleri Vitali Sapilo i Dmitro Martinenko, kao i mladi biatlonac Jevhen Mališev.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter