Izvor: Happy BSC /ALO
03.03.2022 u 13:25
0

Vanja Udovičić uručio opremu školi u Guči! (FOTO)

„Mnogo smo u prethodnom periodu radili da bi smo motivisali veliki broj dece da uđe u sistem školskog sporta. Duplirali smo broj dece u sistemu školskog sporta koji danas broji više od 170 000 dece, ali svesni smo da i dalje taj broj zahteva ogromnu odgovornost da još veći broj dece motivišeno da uđu u školski sistem sporta, da na taj način omogućimo svakom detetu da ima mogućnost da se pravilno razvija ali da ima mogućnost i na besplatan sport“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U okviru programa programa obilaska lokalnih samouprava i škola i sportskih kluba na njihovoj teritoriji, ministar mladine i sporta Vanja Udovičić posetio je u Guči Osnovnu Školu „Akademik Milenko Šušić“ i tom prilikom uručio sportsku opremu u cilju razvijanja školskog sporta.

– Nastavljamo obilazak lokalnih samouprava širom Srbije, sa željom da direktno razgovaramo sa predstavnicima sportskih udruženja ali i sa omladinskim sektorom. Želja nam je da što veći broj dece uključimo u sistem sporta, prvenstveno u sidtem školskog sporta i zato smo danas ovde u osnovnoj školi sa željom da doniramo sportsku opremu i sportske rekvizite, da bi 330 dece koja ovde pohađa škoku imalo bolje uslove za bavljenje sportom u narednom periodu – rekao je ministar.

On je naveo da se donacija ogleda u vidu dva gola, dve table sa obručom, mrežom za odbojku, kao i stubovima za odbojku i 40 lopti, po 10 za četiri kolektivna sporta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter