Izvor: tanjug
10.12.2021 u 16:23
0

Vaterpolisti protiv Italije 18.januara u Šapcu na startu SL

Prvu utakmicu u novoj sezoni Svetske lige vaterpolisti Srbije odigraće 18. januara u Šapcu protiv aktuelnog svetskog prvaka Italije.

Kako je saopštio Vaterpolo savez Srbije (VS S), to je epilog današnjeg uspešnog razgovora u gradu na Savi.

Predstavnike VŠ generalnog sekretara Nemanju Marijana i operativnog direktora Ðorđa Ðorđevića primili su gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić, član gradskog veća za sport Marko Pajić, predsednik VK Šabac Nenad Živanović i sekretar Nikola Car.

-Izuzetno smo zadovoljni i razgovorima i zajedničkom odlukom. Ne sumnjam da će Šabac biti sjajan domaćin, poznato je da je atmosfera na utakmicama za primer i da će Srbija imati pravu podršku, a Italijani priliku da se predstave u vrhunskom ambijentu, rekao je Nemanja Marijan.

Ðorđe Ðorđević je dodao da se ovo domaćinstvo van Beograda se uklapa u strategiju popularizacije vaterpola širom zemlje.

Podsetiću da je reprezenatcija imala prilike da igra pored Beograda i Novog Sada u Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Bečeju, Smederevu, Zrenjaninu, Subotici…. Idemo dalje“, rekao je Ðorđević.

Podsetimo, Srbija je igrala protiv Rusije na otvaranju šabačkog bazena u junu 2015.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter