Izvor: Informer
16.03.2022 u 21:30
0

VATERPOLO DERBI: Partizan „potopio“ Zvezdu sa 12:10 i izborio se za „lakši“ put do finala

Vaterpolisti Partizana pobedili su kao domaćini Crvenu zvezdu sa 12:10 (0:3, 5:3, 4:1, 3:3), u poslednjem kolu Super lige Srbije

Drama u večitom derbiju na Banjici! Vaterpolisti Partizana posle drame savladali su Crvenu zvezdu u poslednjem meču regularnog dela domaćeg šampionata i to nakon velikog preokreta!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bio je ovo zaostali meč poslednjeg kola Superlige, a Partizan je izuzetno važnom pobedom stigao do drugog mesta i tako poslao najljućeg rivala na Novi Beograd, a sebi u polufinalu takmičenja zakazao duele protiv Radničkog iz Kragujevca.

Partizan su do pobede predvodili Lazar Vićkovic, Milan Aleksić, Miloš Lovre i Marko Vavić sa po dva postignuta pogotka. Kod Zvezde bolji od ostalih bili su Stefan Pješivac sa tri i Igor Milojevic i Ivan Basara sa po dva gola.

Partizan je ovom pobedom prestigao Radnički na tabeli i u četvrtfinale plej-ofa ce krenuti sa druge pozicije. Zvezda je ligaški deo sezone završila na četvrtom mestu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter