Izvor: 24 sedam
10.09.2024 u 15:26
0

PEŠIĆ VIŠE NIJE SELEKTOR: Glavna vest u regionu odlazak Karija

Svi u čuđenju nakon odluke iskusnog stručnjaka da napusti klupu Orlova

Odluka Svetislava Pešića da više ne bude selektor košarkaša Srbije odjekunula je i u regionu, a ta vest je iznenadila i selektora Brazila i hrvatskog selektora Aleksandra Petrović. 

– Često smo bili na suprotnim stranama, kada su u pitanju bile košarkaške teme, ali ukoliko je tačna vest da odlazi, postao sam svestan da odlazi velikan košarkaške igre – napisao je Petrović na društvenim mrežama.

Podsetimo, Kari je na klupu Orlova preuzeo 2021. godine, osvojio je srebrnu medalju na Mundobasketu 2023 u Manili, kao i bronzu na tek završenim Olimpijskim igrama u Parizu kada su svojim partijama oduševili, a pre svega to se odnosi na polufinalni meč protiv NBA zvezda kad su na korak bili da pobede jednu od najboljih selekcija svih vremena.

Treba istaći da su svi mediji u regionu preneli vest da je Pešić podneo ostvaku, napominjući da su iznenađeni takvom odlukom iskusnog stručnjaka

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter