Izvor: Nedeljnikafera.rs
26.08.2023 u 16:33
0

SADA JE POZNATO: Đoković saznao ko mu je PROTIVNIK, evo šta je rekao

Novak Đoković, najbolji srpski teniser i drugi reket sveta, zaigraće konačno na US Openu posle jednogodišnje pauze, rival na startu biće mu Aleksander Muler, a taj meč zakazan je za noć između ponedeljka i utorka, ne pre tri ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Đoković koji je nedavno u epskom finalu razoružao prvog igrača planete Karlosa Alkarsa posle gotovo četiri sata borbe i tri seta, dobio je večernji termin, a njegov meč protiv Francuza biće drugi u tom delu programa.
Program startuje od 12 sati po lokalnom vremenu i prva će na teren Poljakinja Iga Švjontek, koja igra protiv Šveđanke Peterson. Posle njih na teren će Frensis Tijafo, koji će odmeriti snage sa još jednim domaćim igračem, reč je o talentovanom 17-godišnjem Tijajnu Lerneru.
Kada je u pitanju noćni program, prve startuju Koko Gof i kvalifikantkinja u 19 časova, dok se izlazak Novaka Đokovića na teren očekuje oko 21 čas po lokalnom vremenu, što je oko tri ujutru po srednjeevropskom u noći između ponedeljka i utorka.
Od ostalih srpskih tenisera na US Openu, gde titulu brani Karlos Alkaras, prvog dana će nastupiti još Miomir Kecmanović koji igra protiv Huana Pabla Variljasa, Laslo Đere će odmeriti snage sa Brendonom Nakašimom.
Podsetimo, Srbija neće imati predstavnika u ženskoj konkurenciji ove godine na poslednjem Grend slemu u sezoni, a Đoković će u Njujorku posle jednogodišnje zabrane ulaska u Sjedinjene Američke Države, pokušati da osvojio 24. Grend slem titulu.
„Izuzetno sam nervozan, kao i svi. Ljudi misle da nemam nikakav stres ili napetost, a toga ima dosta. Trudim se da se izborim sa stresom, da upravljam time, da se na što oblji način izborim sa takvim situacijama. Svako ima svoj način za rešavanje tih problema. Imao sam određenih fizičkih problema u finalu Sinsinatija gde je Karlos igrao maestralno. Bilo je to finale za pamćenje, sigurno među tri moja najteža meča u karijeri.
Zato sam i pao na treren posle meča, osećao sam se kao da sam osvojio Grend slem. Bio sam iscrpljen nekoliko dana posle toga. Ali, i dalje imam snage, i sa 36 godina“, poslao je poruku svetu i rivalima najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter