Izvor: novosti
26.08.2023 u 14:19
0

NAVIJAČI NOVAKA ĐOKOVIĆA SPREMITE KAFU: Poznato kada igra prvi meča na US OPENU

Đoković se sprema za pohod da četvrti put osvoji Ju-Es open. Njegov prvi rival je Aleksandre Muler, a poznato je kada će oni odigrati duel.

Njih dvojica će se na terenu naći u noći između ponedljka i utorka ne pre 2.30 po srednjeevropskom vremenu kada će odigrati meč 1. kola poslednjeg grend slema u sezoni.Sigurno da termin za ljubitelje tenisa u Srbiji nije dobar, pošto mnogi neće moći da gledaju meč uživo.

UŽIVO, VIDEO! SRBIJA – KINA: Bogdanović pogađa svoju prvu trojku

Program na „Artut Ešu“ počinje u 18 časova, a prvi susret večernje sesije igra se u 1 sat iza ponoći. Na terenu će biti Koko Gof i jedna od kvalifikantkinja, pa će Srbin i Francuz tek posle njih početi duel.

Podsetimo, Đokoviću će ovo biti prvi put posle dve godine da igra na najvećem stadionu u Njujorku. Titulu na Ju-Es openu brani Karlos Alkaraz.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter