Izvor: POLITIKA
18.08.2024 u 15:15
0

SINER PRVI POLUFINALISTA U SINSINATIJU: Italijan je savladao Rubljova i plasirao se u polufinale mastersa

Italijanski teniser Janik Siner prvi polufinalista mastersa u Sinsinatiju

SINSINATI– Italijanski teniser Janik Siner prvi je polufinalista mastersa u Sinsinatiju pošto je posle velikog preokreta pobedio Rusa Andreja Rubljova rezultatom 2:1 (4:6, 7:5, 6:4) za dva sata i 27 minuta.

Rubljov je prvi stigao do brejka u prvom setu, a kod vođstva 5:3 je servirao za set, ali je Siner vratio brejk. U narednom gemu Rus pravi novi brejk i stiže do 1:0 u setovima.

U drugom setu oba tenisera su na startu napravila brejk, a kod 5:5 Italijan pravi brejk i zatim ga potvrđuje za izjednačenje u setovima. U trećem setu Siner je napravio dva brejka i poveo 3:0 i tako prelomio meč i slomio otpor Rusa, prenosi Tanjug.

Siner će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Aleksander Zverev (Nemačka) – Ben Šelton (SAD).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter