Izvor: B92
01.05.2024 u 19:39
0

SINER SE POVUKAO: Žao mi je, bilo je sve bolnije…

Italijanski teniser Janik Siner objasnio je nedugo posle vesti o povlačenju sa turnira u Madridu koji su razlozi iza takve odluke.

Kao što se i pretpostavilo, reč je o povredi, konkretno desnog kuka, zbog koje Siner nije želeo dalje da rizikuje.

„Veoma mi je žao što sam morao da se povučem pred naredni meč u Madridu. Kuk me je mučio prethodnih nedelja i postepeno je bilo sve bolnije. Poslušao sam savet doktora. Odlučili smo da ne igram dalje i pogoršam situaciju“, napisao je Siner mreži „X“.

Drugi teniser sveta je trebalo da igra protiv Feliksa Ožea-Alijasima koji će ovako bez borbe proći u polufinale.

Siner je plasmanom među osam najboljih smanjio zaostatak za Novakom za 200 poena.

Italijana muči desni kuk, zbog čega je odlučio da ne izađe na teren u španskoj prestonici u četvrtak.


Ranije je preneto da se Siner nije ni pojavio na popodnevnom treningu posle napornog meča protiv Karena Hačanova koji je dobio posle tri seta.

„Ne plašim se povrede, ali morate dobro da razmislite, jer sada dolaze Rim, Pariz, pa Vimbldon i Olimpijske igre. Ako se situacija pogorša, razmisliću ponovo. Videćemo kako ću se osećati na treningu na slobodan dan, radoznao sam da vidim kako će moj kuk reagovati posle dva sata“, najavio je Siner ovakav ishod posle pobede nad Rusom.

Njegovo povlačenje znači i da će nesuđeni rival Feliks Ože-Alijasim direktno proći u polufinale gde će čekati bolj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter