Izvor:
03.09.2023 u 11:17
0

SRPSKI NAVIJAČI BODRE PORTORIKO: Neviđena drama, od njih zavisi i i plasman ORLOVA

U nedelju se igraju mečevi poslednjeg kola druge faze nakon kojih će biti poznato ko ide u četvrtfinle i konačan redosled ekipa.

SRBIJO SAMO POBEDI – MORAŠ: Nema odmora pred Dominikance, igra se meč odluke DANAS u 14 ČASOVA!

Srbija svoj meč odluke igra od 14 časova protiv Dominikanske republike i pobeda je vodi dalje, dok Italija i Portoriko igraju od 10.00 i taj meč će uticati na redosled u gupi.

;

SADi Litvanija su obezedili prolaz dalje i u međusobnom duelu će odlučiti pobednika grupe, a isti scenario nas očekuje u meču Nemačke i Slovenije. Biće uzbudljivo u duelima Letonije i Brazila kao i u duelu Kanade i Španije gde pobednici idu dalje u borbu za medalje. Srbi bodre Portoriko.U hali je i nekoliko srpskih navijača koji zdušno bodre Portoriko, a vide se i srpske zastave. Jedan najvijač iz Srbije  je čak i sa grupom od oko 20 Portorikanaca i nervira se kao da igraju „orlovi“.

Ipak, kada je u pitanju borba za prvo mesto, nisu sve karte u rukama Srbije. Poraz od Italije nakon triler završnice izbio nam je neke štihove iz ruku, pa moramo da pravimo i računicu uz praćenje drugog meča u grupi. Elem, ovako to sve izgleda.

Sve četiri selekcije imaju identičan skor od tri pobede i jednog poraza uoči poslednjeg kola pa su stvari oko plasmana u četvrtfinale jednostave. Pobednici duela Srbija -Dominikanska republika i Italija-Portoriko idu u borbu za medalje, dok će poraženi u razigravanje za plasman od osmog do 16. mesta.

Kada je u pitanju borba za prvo mesto, Srbiji je pored pobede potrebno da trijumfuje i Portoriko protiv Italije. Srbija ima bolji međusobni skor protiv Pororikanaca i to bi joj donelo prvu poziciju, dok ima lošiji skor od Italije što bi joj donelo drugu poziciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter