Izvor: KURIR
05.06.2024 u 11:21
0

ALKARAZ CELOM SVETU POKAZAO KOLIKO CENI ĐOKOVIĆA! Na šmekerski način se obratio Novaku, njegove reči su ODUŠEVILE svet!

Karlos Alkaraz pobedio je Stefanosa Cicipasa i plasirao se u polufinale Rolan Garosa, a nakon meča, na konferenciji za medije odgovarao je na brojna pitanja.

Karlos Alkaraz pobedio je Stefanosa Cicipasa i plasirao se u polufinale Rolan Garosa, a nakon meča, na konferenciji za medije odgovarao je na brojna pitanja.

Tema je bilo mnogo, a nije moglo da se zaobiđe i Novakovo odustajanje na Rolan Garosu.

Zbog povrede meniskusa, srpski teniser je odustao od Rolan Garos što je šokiralo čitavu tenisku javnost.

Karlos mu je uputio podršku i otkrio koliko ceni najboljeg u istoriji ovog sporta.

– Video sam da je povreda meniskusa, nisam znao koliko je ozbiljna povreda, ako mi kažete da postoji ruptura. Nisam lekar niti znam koliko dugo će biti van terena. Rupture nikada nisu dobre vesti. Sve što mogu da kažem sada je da se nadam da će brzo da se oporavi brzo. Pokazao je mnogo puta da se vraća mnogo jači posle povreda i da to radi brzo.Želim mu da se što pre oporavi i vrati na teren. Da svi možemo da uživamo u njegovom tenisu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter