Izvor: Tanjug
26.09.2022 u 09:18
0

AMERIKANAC GA JE OMEO NA ATP – U: Kecmanović eliminisan na startu turnira u Seulu!

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Seulu, pošto je danas poražen od 221. igrača sveta, Amerikanca Aleksandra Kovačevića, sa 6:4, 6:4.

NAKON PORAZA SE SVI NADAJU BOLJEM PLASMANU: Miomir Kecmanović na startu Mastersa u Sinsinatiju igraće protiv vrsnog ŠPANCA!

Meč je trajao sat i 33 minuta. Kovačević je dobio prvi set, pošto je odlučujući brejk napravio u desetom gemu. Kecmanović je zaigrao angažovanije u drugom setu, a u prvom gemu nije iskoristio tri brejk lopte. Srpski teniser je u petom gemu napravio brejk i poveo 3:2, a onda je na svoj servis stigao do 4:2.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Međutim, Kecmanović je potom napravio seriju grešaka i dozvolio je rivalu da osvoji četiri gema zaredom i zasluženo dođe do pobede.

Kecmanović, 33. igrač na ATP listi, na ovom turniru bio je postavljen za sedmog nosioca, dok je Kovačević do glavnog žreba stigao kao „laki luzer“.

Kovačević će u drugom kolu igrati sa pobednikom meča između Australijanca Kristofera O“Konela i Čun Hsin Ceng iz Kineskog Tajpeha.

ATP turnir u Seulu igra se za nagradni fond od 1.237.570 dolara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter