Izvor: novosti
08.02.2022 u 13:43
0

Ana Ivanović podelila uspomenu: Prelepa teniserka se setila nečega što nikada nećemo zaboraviti (FOTO)

Ana Ivanović se dugo nalazi van svih javnih dešavanja.

Podsećanja radi, Srpkinja se udala za bivšeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija iz celog sveta. 

Roditeljstvo je obogatilo njihov život iz snova. U martu 2018. godine dobili su sina Luku, a u avgustu 2019. i drugog sina Leona.  

Ana je izvanredna mama, koja i te kako učestvuje u odrastanju svoje dece, ali izgleda da joj je počeo tenis da nedostaje. 



Ona se prisetila 2008. godine i Rolan Garosa kada je uspela da stigne do pehara. Uz fotografije sa pariske šljake poslala je jaku poruku.

– Nikada ne odustaj – napisala je Ana, a komentari su se samo nizali…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter