Izvor: kurir
29.07.2022 u 22:38
0

BORIS BEKER IZA REŠETAKA: Evo kako provodi dane u londonskom zatvoru

Teniska legenda Boris Beker nalazi se u londonskom zatvoru Hanterkomb zbog bankrota.

Bivši trener Novaka Đokovića je 8. aprila u londonskom sudu proglašen krivim zbog bankrota, i to po četiri od 24 tačke. Sudija Debora Tejlor je 29. aprila donela konačnu presudu – dve i po godine zatvora za Borisa Bekera.

ĐOKOVIĆ PREDVIDEO DA ĆE POSTATI NAJBOLJI: Isplivao intervju star 14 godina (VIDEO)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prošlo je tačno tri meseca od tada. Beker je prvo upućen u zloglasni zatvor Vandsvort, da bi mesec dana kasnije bio prebačen u sadašnji Hanterkomb.

O tome kako provodi dane u zatvoru za nemačke medije je pričao Bekerom advokat Kristijan-Oliver Mozer. On ističe da su mnoge informacije koje su se pojavile u medijima bile netačne, od toga da je Beker uputio poziv za hitan slučaj iz svoje ćelije, preko toga da su mu bila ostavljena vrata od ćelije, preko toga da je njegov način života u zatvoru izazvao negodovanje ostalih zatvorenika.

Dodaje da se Beker dobro oseća i da mu ide dobro u datim okolnostima.

Advokat je otkrio koji posao je Beker dobio u zatvoru, odnosno da je asistent predavačima u zatvorskim učionicama.

– Boris radi isključivo kao asistent u učionici. Njegovi zadaci uključuju deljene radova učenicima, a ponekad i prenošenje sopstvenih iskustava u diskusiji u učionici.

Advokat Mozer je dodao i da su spekulacije informacije da će Beker po odsluženju kazne biti deportovan iz Velike Britanije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter