Izvor: Telegraf
26.06.2022 u 20:30
0

CICIPAS KOMENTARIŠE UOČI VIMBLDONA: Evo kako analizira formu Rafaela Nadala

Grčki teniser Stefanos Cicipas dao je intervju za zvanični medij Vimbldona i tom prilikom se dotakao forme Rafaela Nadala. 

Cicipas je analizirao formu španskog tenisera i dodao da je Rafa njopasniji upravo zbog povrede o kojoj se često govori.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NADAL SPREMAN ZA VIMBLDON: Očekuje da neće imati problema sa povredom stopala

– Imam mnogo poštovanja za sve što je uradio na Rolan Garosu sa takvim stopalom. To je bilo polomljeno stopalo na neki način. To ga čini besmrtnim jer nastavlja dalje – rekao je Cicipas i dodao:

– Mečevi, intenzitet sa kojim igra u odlučujućim momentima, mnogi teniseri ne bi mogli da se takmiče u takvom fizičkom stanju.

Nadal će se takmičiti na Vimbldonu, a Cicipas smatra da je psihološka prednost Španca u tome jer smatra da ga samo jedna povreda deli od penzije.

– Navikli smo da vidimo Rafu kako ne osvaja u nizu Grend Slemove. Ali, upravo je tu protivnici moraju da budu oprezniji. Kada on kaže da ne može da igra i da ima problema sa stopalom, to je momenat kada je on najopasniji za ostale u smislu spreme. To je, na neki način, obrnuta psihologija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter