Izvor: Happy BSC
06.02.2022 u 12:24
0

Čuveni teniski trener poručio: TEK ĆEMO VIDETI NEVEROVATAN NIVO TENISA OD NOVAKA

Daren Kejhil, čuveni teniski trener koji je sarađivao sa Andreom Agasijem, Lejtonom Hjuitom, Endijem Marijem i Simonom Halep, dao je izjavu u kojoj je istakao da je očekuje  još bolji nivo tenisa od Novaka Đokovića.

– Mislim da će Novak ovo iskoristiti da još više raspali vatru sa kojom generalno igra tenis. Novak uvek želi da unapredi igru i mislim da ćemo tek videti neverovatan nivo tenisa od njega u godinama ispred“, rekao je Kejhil.

Kejhil smatra da će Đokovića i Nadal biti podjednaki favoriti na Rolan Garos, ukoliko srpski teniser bude igra u Parizu.

– Gledajte, ako se Novak vrati, mislim da će Rafa i on biti podjednaki favoriti za titulu na Rolan Garosu. Jasno je da je teško pobediti Nadala u pet setova na šljaci, ali Đoković zna kako to da učini“, kazao je bivši trener rumunske teniserke Simone Halep.

Prvi turnir na kom će Đoković učestvovati u 2022. godini biće u Dubaiju, koji počinje 14. februara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter