Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
02.08.2023 u 18:45
0

ĐERE U ČETVRTFINALU KICBILA: Laslo ne ume da stane na šljaci, srušio Brazilca u dva seta

Naredni protivnik će mu biti pobednik duela Alberta Ramosa i Pedra Kačina

Srpski teniser Laslo Đere nastavio je sa sjajnim rezultatima u poslednje dve nedelje, pa je uspeo da se domogne i četvrtfinala Kicbila pobedom protiv Tijaga Sejbota Vilda iz Brazila – 7:6, 6:3.

Meč je trajao nešto preko sat i po vremena, a Laci je u dva prelomna navrata odigrao bolje od protivnika i rešio ovaj dvoboj u svoju korist.

Nakon finala u Hamburgu, Đere je uspeo i dve stepenice da ode napred u Kicbilu, pa bi ovakvim igrama možda i mogao brzo da se domogne i preskoči uskoro svoj rekordni plasman od 27. mesta na planeti. U prvom setu nije bilo brejk lopti, pa je potpuno prirodan splet okolnosti bio taj-brejk. Tu je prvi pretrpeo mini brejk, ali se sa 0:2 odmah vratio na 3:2.

Videli smo u prvom setu čak sedam mini brejkova, a onaj u 12. poenu je bio presudan za Lasla koji je tada sa 7:5 napravio prvi korak ka pobedi. Odmah brejk na startu drugog seta i hod ka trijumfu – sve je umalo zaustavljeno u petom gemu na 3:1 kada je Sejbot Vild imao tri vezane brejk lopte, ali nije uspeo da ih konvertuje.

ĐERE U TOP FORMI: Deveta pobeda u nedleji dana nagoveštava sjajan plasman i u Kicbilu

Naredni protivnik će mu biti pobednik duela Alberta Ramosa i Pedra Kačina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter