Izvor: mozzartbet.com
02.08.2023 u 10:50
0

ĐERE U TOP FORMI: Deveta pobeda u nedleji dana nagoveštava sjajan plasman i u Kicbilu

Srpski teniser savladao Australijanca Kristofera O’Konela sa 2:0 u setovima

Sjajna nedelja je iza Lasla Đerea iako je titula u Hamburgu izostala. Vezao je četiri pobede igrao finale ATP 500 turnira i na kraju poklekao protiv Aleksandera Zvereva. Ipak samo dva dana kasnije, srpski teniser ne oseća posledice neuspeha u borbi za trofej. Trijumfalno je počeo turnir u Kicbilu iz serije 250 gde je sat i 54 minuta savladao 78. tenisera sveta Kristofera O’Konela – 2:0 (6:4, 7:6).
TOTALNA LUDNICA Srbi u Americi napravili feštu, slavi se dolazak Novaka Đokovića (FOTO)

Bio je to peti trijumf momka iz Sente u poslednjih devet dana. Prošlonedeljnim finalom na severu Nemačke kupio je Đere sebi skok za dvadesetak mesta na ATP listi odnosno 38. poziciju na svetu, a već današnjom pobedom nad Australijancem poboljšao je rang. Projektovano mu je 36. mesto. Ako i u narednoj rundi bude bolji od Brazilca Tijaga Sejbota Vajlda, očekuje ga skok na 33. mesto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter