Izvor: Mozzartsport.com
02.08.2023 u 10:44
0

ĆAVI RAZOČARAN: Trener Barse pati zbog Dembelea, “ ne možemo da pariramo ponudi svetaca“

Trener Barselone o francuskom reprezentativcu već govori u prošlom vremenu

Trener Barselone o francuskom reprezentativcu u prošlom vremenu

Došao je kao jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta u Barselonu i sa tim epitetom plaćen je 135.000.000 evra Borusiji Dortmund. Čini se da nije u potpunosti opravdao očekivanja i ogromna ulaganja, a posle šest godina odlazi u Pari Sen Žermen. Digla se velika prašina oko prelaska Usmana Dembelea na Park prinčeva, pre svega oko njegove otpusne klauzule, ali iz reći Ćavija Ernandeza se da zaključiti da je to gotova stvar.

 

Nije Francuz potpisao za Svece, iako je dogovorio petogodišnju saradnju tešku 20.000.000 evra po sezoni. Još se vodi polemika oko obeštećenja i distribucije 50.000.000 evra, koliko iznosi privatna otkupna klauzula u Dembeleovom ugovoru koju je francuski šampion aktivirao. Da je iskorišćena zvanična, polovina novca pripala bi klubu, a polovina fudbaleri i njegovim agentima, ali nije razjašnjeno da li isto važi i za privatnu, te je utisak da Katalonci pokušavaju da izvuku što je više novca moguće.

DEMBELE POJAČANJE PSG: Fudbaler Barselone Osman Dembele se dogovorio sa Pari Sen Žermenom? Teče rok do ponoći

 

.“Videćemo kako se tržište razvija, posebno sa Dembeleovim odlaskom. Moramo da se pojačamo. Njegov odlazak će nas oslabiti. Srećan sam sa onim što imamo po krilima, ali moramo da se pojačamo. Da je Usman ostao, takođe bismo morali. Potreban nam je čist desni bek„.

Kako stoje stvari, neće samo Dembele napustiti Kamp Nou do kraja prelaznog roka. Protiv Milana nije igrao ni Frank Kesi, mada razlog nije dogovoreni odlazak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter