Izvor: NOVA SPORT
29.04.2024 u 16:16
0

ZAVRŠENA SAGA OKO BARAKA BAHARA : Izraelac odustao od tužbe, Zvezda mora da plati, ali je uštedela milion i po evra

Fudbalski klub Crvena zvezda i Barak Bahar postigli su sporazum o načinu na koji će bivšem treneru tima sa Marakane biti isplaćen novac koji je trebalo da dobije po slovu ugovora.

Bahar je sa Zvezdom potpisao ugovor na tri godine perd početak sezone 2023/2024, ali je posle samo šest meseci Izraelac napustio klub zbog loših rezultata i igara.

Nakon višemesečne drame tokom koje je spominjana i mogućnost tužbe, sa Marakane je za Nova.rs potvrđeno da je sa Baharom postignut dogovor.

Tako će Zvezda izraelskom stručnjaku platiti umanjen iznos plate koju je trebalo da dobije podeljen u nekoliko rata, dok će crveno-beli na kraju uštedeti milion i po evra.

U međuvremenu, izraelski portal „Sport5“ preneo je i određene detalje sa sastanka koji je održan u Izraelu.

Kako je preneo ovaj sajt, delegacija Zvezde je otišla u Tel Aviv kako bi se dogovorila sa Baharom, a Bahar je posle dogovora odustao od ideje da Zvezdu tuži zbog „duševnog bola i nezakonitog otpuštanja“.

Tim povodom oglasio se i Svetozar Mijailović, Zvezdin predsednik:

„Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba – Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji. Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni.

(Jovan) Mijatović i (Kosta) Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Endiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere“, navedeno je u poruci Mijailovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter