Izvor: alo.rs
02.08.2023 u 08:56
0

NOVAK IMA NOVI IMIDŽ: nakon odmora u Hrvatskoj naš najbolji teniser puni baterije u Crnoj Gori

Nakon napornog i emitivnog finala na Vimbldonu naš najbolji teniser svih vremena, pred američku turneju sa porodicom i roditeljima uživa u odmoru.

Kao što je poznato Đoković je uvek tu za svoje fanove i navijeače, koji se utrkuju da ga sretnu ili se pak slikaju sa njim. Društvene mreže preplavljene su slikama Novakovih fanova sa njim. Na tim postovima primetili smo i jednu romenu u imidžu koji ovog leta gaji naš teniser. Naime Novak je pustio bradu koja mu savršeno stoji, možemo primetiti.

Nakon Crne Gore Novak kreće put Amerike, gde prošle godine nije igrao zbog zabrana vezanih za odbijanje da se vakciniše. Prvi i pripremni turnir pre US Opena biće turnir iz master serije u Sinsinatiju gde će naš teniser nastupiti i u dublu
Novak ODLUČIO: Nakon slične odluke osvojio Australijan Open
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter