Izvor: Alo
02.08.2023 u 08:11
0

„SRBIJA JE FAVORIT“: SALE ĐORĐEVIĆ dao VETAR u LEĐA NAŠIMA – Evo kako je prokomentarisao dolazak STRANCA u REPREZENTACIJU

Aleksandar Đorđević ističe da je Srbija među favoritima na Svetskom prvenstvu

Pre zvaničnog meča u Manili u 28. avgusta, Srbija i Kina odigraće i pripremni meč u Šenženu 20. avgusta. Sale obećava borbu.

– Biće veoma teška utakmica. Srbija je jedan od favorita, ne samo u našoj grupi, već i na celom takmičenju. Spremićemo se najbolje što možemo da pariramo jednoj izuzetno jakoj Srbiji – rekao je Đorđević.

(UDARNO) POTPUNA KAPITULACIJA UKRAJINE: KIJEV na KOLENIMA, JURIŠNICI se MASOVNO PREDAJU RUSIMA – PODIGLI BELE ZASTAVE (VIDEO)
STRANAC IGRA ZA SRBIJU? Sale Đorđević: Pitajte Pešića

Dok je vodio srpski tim često je koristio uzrečicu „mir u glavi, vatra u srcu“. Koristi to i dok priča sa kineskim košarkašima.

– Izgovorena je i tim igračima, dostizanja vrhunskih rezultata bez toga ne postoji. Mora igrač da ima vatru u srcu, želja mora da postoji, ali je potrebno da glava bude puna mira. Na meni je da tu glavu ispunim određenim znanjem i da ih spremim da sa tim žarom i vatrom izađu na teren. Nadam se da možemo da napredujemo svakog dana i to je cilj svih nas trenera – rekao je Đorđević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter