Izvor: BSC Happy
03.08.2023 u 15:20
52

(UDARNO) POTPUNA KAPITULACIJA UKRAJINE: KIJEV na KOLENIMA, JURIŠNICI se MASOVNO PREDAJU RUSIMA – PODIGLI BELE ZASTAVE (VIDEO)

Na snimku se vidi kako se kolona ukrajinskih oklopnih vozila sa posadama i pešadijom predaje ruskim snagama.

Izgleda da je sledeće scena bela zastava iznad Kijeva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

52 thoughts on “(UDARNO) POTPUNA KAPITULACIJA UKRAJINE: KIJEV na KOLENIMA, JURIŠNICI se MASOVNO PREDAJU RUSIMA – PODIGLI BELE ZASTAVE (VIDEO)”

  1. Nakon više od godine dana shvatili?
    Ništa oni nisu shvatili već su morali da prihvate.
    A što se tiče takvih ustaša to bih ja sve poubijao u sekundi! …valda nam je poznato poređenje đavola i ustaše odnosno fašiste!

    28
    2
    Odgovori
  2. To su trebali ukrainci da urade nakon trećeg meseca da se predaju kada su izginuli neonaciti jer nikome amerika i engleska nisu doneli dobro samo zla po celom svetu.

    53
    1
    Odgovori
  3. Ova scena košta pola miliona života i ko zna koliko još, a pokazuje cenu “ demokratije “ zapadnih zemalja , koju smo u više navrata viđali po svetu .

    32
    0
    Odgovori
  4. Shvatili su da Klovn Zelja ih svesno salje u smrt ti je i cilj zapadu bio da sto vise ukra pobije jer kad zapad se povuce sada znaju da taj sav ukrainski narod ce uvideti pravu istinu sta su im sve radili koliko je propagande zapadne bilo i lazi ukrainci nisu ni svesni toga bili. Ali ce kasnije uvideti svi i saznati pravu istinu i zato je zapad hteo da sve to pobije kako nebi se vratili bratskoj Rusiji. Sve unapred smiljeno,ali sticice bozja kazna onima koi su neduzne slali na front. Eto to ti je taj zapad pun mrznje i licemerje sa maskom demokratija.

    28
    0
    Odgovori
  5. Зар је требало толико да погине па да схвате да су један народ.Е Боже драги не слушајте друге,окрените се браћи.Заведени,млади,изгинули,жао ми је много.

    24
    0
    Odgovori
  6. Shvatili da su meso za mlevenje za zapad. Sta bi uostalom imali od zapada. Duboku drzavu i sataniste na vlasti.Bar ce sacuvati zivote predajom..i nece zavrsiti za delove !

    25
    0
    Odgovori
  7. Kao i uvek preskačemo bitno,kao vojnik sa mlađim kolegama uvek u šali kažem da mi je da naiđem na časnog i poštenog neprijatelja, odmah bi mu se predao da živim ko čovek! Ovi naši (neprijatelji) oko nas odmah kolju, vade oči i ostale delove! Velika je čast i spas imati neprijatelja koji poštuje tvoju pobedu i dostojanstveno i časno prihvata tvoju predaju, toga nažalost više nema, osim kod Rusa i Srba, a koji su najviše opljuvani!!! Ovom prilikom odajem počast, časti, ljudskosti, dostojanstvu i hrišćanstvu ruske vojske koja je i više nacionalna i više verska, Bog ipak dozvoljava ljudskost, a to smo zaboravili, na ljudskost i Njega!!!

    30
    1
    Odgovori
    • Prijatelju, divan, komentar, da, nas, je, ukrajinska, vojska, na, startu, poslušala, do, ovoga, ne, bi, došlo, ali, na, žalost, slušali, su, NATO, teroriste, njih, interesuje, resursi, i, bogatstvo, Rusije, Ukraine, pravoslavlje, za, njih, je, noćna, mora, Ruska, vojska, je, dokazala, da, je, humana,u, svakom, segmentu, pozdrav, iz, Rusije, 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺❤❤❤❤🎻❤❤👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      30
      1
      Odgovori
  8. Што сада не пошаљу Борис Џонсона да им каже да се не предају,енглези ће им помоћи.

    25
    1
    Odgovori
  9. Došlo im iz du***a u glavu. Neće da ginu za američku vojnu industriju i glumca. Kad se rat završi, biće to rukovodeći kadar vojske ruske Ukrajine.

    22
    1
    Odgovori
  10. Anglosaksonci, najveće zlo novog veka. Pobili 50 miliona Indijanaca, Aborodđžine okivali u lance i strebili, Induse zlostavljali i ubijali decenijama, izazvali 20 lokalnih ratova. Vijetnam, Iran , Libija,Sirija,Avganistan,Kosovo Metohija……….i još i još i još. Hvala Bogu sad im je Indus premijer i gradonačelnik Londona. Polako se gase

    20
    1
    Odgovori
  11. Зашто нисте знали да сте браћа?ко вас је разрадио?слушали сте похлепни запад.

    16
    0
    Odgovori
  12. Ovo treba da uoce i Siptari na Kosovu , da ne gube vreme , da spreme na vreme bele carsave , to ne bi bio kukavicluk to bi bio njihov pametan potez .

    8
    1
    Odgovori
  13. Ovi Ukrajinci su luđi od nas. Postavili Židova koji menja i datum Božića. Dve države u svetu koji imaju za predsednika i mandatara Židove su Ukrajina i Izrael. Izrael znam zašto, a znam zašto i Ukrajina. Neka mi neko samo kaže kao su Židovi žrtve i donese zakon koji kaže da to ne smem reći.
    Oni i Englezi su nam više zla nanjeli nego svi ostali zajedno.

    11
    1
    Odgovori
  14. Па ово се предала читава једна механизована чета са све борбеним возилима. Схватили Украјинци да је ово једини начин да сачувају живу главу.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter